Centrum för mångvetenskaplig forskning om religion och samhälle (CRS) Samverkansdag 2023

Tillgänglig 2022-12-19 – 2023-02-06
Kontaktperson Martha Middlemiss Lé Mon, verksam vid Centrum för mångvetenskaplig forskning om religion och samhälle (CRS)
Välkommen att registrera dig till CRS samverkansdag 2023.
7 februari 2023 kl 13.00 -17

Vi ser framemot att få dela forskningen som genomförs och utvecklas vid CRS idag samt sätta igång nya samtal om behövet av mångvetenskaplig forskning om religion och samhälle som finns.

Evenemanget genomförs på plats på Uppsala universitet i år i humanistiska teatern. Aktuell program samt annan information kan hittas på CRS hemsida www.crs.se

Har du frågor angående evenemanget ta gärna kontakt med CRS föreståndare Martha Middlemiss Lé Mon (martha.middlemiss@crs.uu.se).

Genom att registrerar dig för detta evenemanget godkänner du att dina personuppgifter (namn och epost adress) lagras för användning i samband med detta evenemang samt utskick av nyhetsbrev efter evenemanget. Om du inte är intresserade av vidare kontakt med oss på CRS efter det ta tacka nej till flera utskick i länk i nyhetsbrev eller ta kontakt med föreståndaren martha.middlemiss@crs.uu.se så raderas dina uppgifter. Alla personuppgifter lagras i enlighet med lagen (GDPR) samt Uppsala univeristets riktlinjer för hantering och lagring av personuppgifter.
1.
E-postadress - Måste besvaras
2.
Namn
3.
Organisation
4.
Specialkost/ allergier