Intresseanmälan för studentfunktionärer - vetenskapsfestivalen SciFest

Tillgänglig 2023-05-12 – 2023-08-07
Kontaktperson Sami Vihriälä, verksam vid Enheten för kommunikation och skolsamverkan
Här kan du anmäla ditt intresse för att jobba som studentfunktionär på SciFest under perioden 20-24 september. Denna anmälan är inte bindande och du behöver inte vara tillgänglig alla dagar för eventet. Alla som anmält sig här kommer i augusti få ett mejl med information om hur man anmäler sig som studentfunktionär. Ange även om du kan tänka dig att vara studentfunktionärssamordnare, bitr. studentfunktionärssamordnare eller scenansvarig funktionär.
Tänk på att om du inte är svensk medborgare, behöver du ha arbetstillstånd kopplat till ditt visum för att kunna få betalt.
1.
E-postadress - Måste besvaras
2.
Telefonnummer
3.
Förnamn - Måste besvaras
4.
Efternamn - Måste besvaras
5.
Jag studerar vid - Måste besvaras
6.
Jag kan tänka mig att även vara studentfunktionärssamordnare, dvs göra schema för studentfunktionärer och agera arbetsledare under eventdagarna.
7.
Jag kan tänka mig att även vara bitr. studentfunktionärssamordnare, dvs stötta arbetet för studentfunktionärssamordnaren.
8.
Jag kan tänka mig att även vara scenansvarig funktionär, dvs hjälpa till med arbete runt scenen och stötta dem som ingår i scenprogrammet samt ev även kunna "påa/tacka" scennummer.
9.
Övriga kommentarer eller frågor kan du lämna här.